Landsombergets Lift Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Landsombergets Lift Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. Landsombergets Lift Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Landsombergets Lift Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556266-8722.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0624-10025 alternativt besöka eller skicka post till Landsombergets Lift Aktiebolag på följande adress Jansjö 810, 880 50, Backe.

Landsombergets Lift Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Landsombergets Lift Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Persson, Märta Christine som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Elfving, Sven Olof som är född 1940 och har titeln Suppleant , Sjölander, Ulf Bertil som är född 1949 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva skidliftanläggning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.