Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Aktiebolag som heter Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1985-10-10 så har Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Jormvattnet 405, 830 90, Gäddede. Vi ni istället prata med Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag så kan ni göra det på 0672-20009.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri, skogstransporter och kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olofsson, Pär-Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Sven Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olofsson, Pär-Olof -Olofsson, Sven Olof .

Bröderna Olofssons Skogstransporter Aktiebolag har 556265-8681 som sitt organisationsnummer.