Sören Eliasson Åkeri AB

Jämtlands län

Information

Sören Eliasson Åkeri AB är ett företag som finns i Strömsund. I Sören Eliasson Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eliasson, Lars Sören som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellander Eliasson, Anna M Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sören Eliasson Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sören Eliasson Åkeri AB på telefon 0644-10767.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sören Eliasson Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sören Eliasson Åkeri AB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sören Eliasson Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sören Eliasson Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sören Eliasson Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sören Eliasson Åkeri AB har 556263-7966 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.