Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-09-10. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag ska trivas.

Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva beställningstrafik, bensinförsäljning, verkstads- och uthyrningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-12590.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag är Forsberg, Per Axel Douglas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Östborg, Märta Carina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Strömsunds Taxi & Bensin Aktiebolag har 556248-4302 som sitt organisationsnummer.