Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1984-03-23. Men sedan 1984-01-01 så har Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Näsv. 2, 833 35, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-16970.

Strömsund arbetar för att bolag som Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall inom Strömsunds kommun verka för näringslivs- och sysselsättningsfrämjande åtgärder.

Firmatecknare för Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Oskarsson, Per Lennart -Perfect, Nils Erik Daniel -Stjerna, Karin Elisabet.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag och det är följande personer, Perfect, Nils Erik Daniel som är född 1967 och har titeln Extern VD, Stjerna, Karin Elisabet som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Lars Kuno som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Edman, Lars Olov Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Per Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot.Andersson, Jan-Olof som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bergqvist, Lisbeth Marianne Anette som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Håkan som är född 1952 och har titeln Suppleant.Forsner Andersson, Anna Ingrid Kat. som är född 1968 och har titeln Suppleant.Hansson, Gudrun som är född 1951 och har titeln Suppleant.Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor.Zakrisson, Per Tage som är född 1950 och har titeln Lekmannarevisor.Jönsson, Sven Folke som är född 1937 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Strömsunds Utvecklingsbolag Aktiebolag är 556241-6726.