Vängel Åkeri Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Vängel Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Strömsund. I Vängel Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Guldbrandsson, Knut Esbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Guldbrandsson, Ulf Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Guldbrandsson, Barbro Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Guldbrandsson, Inger Maria Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vängel Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vängel Åkeri Aktiebolag på telefon 0624-30077.

Bolaget skall bedriva åkeri och entreprenadverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vängel Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vängel Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vängel Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vängel Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vängel Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Guldbrandsson, Knut Esbjörn -Guldbrandsson, Ulf Bertil

Vängel Åkeri Aktiebolag har 556237-3687 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.