Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB

Jämtlands län

Information

Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB är ett företag som finns i Strömsund. I Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Lars Anders Christer som är född 1955 och har titeln VD, Olsson, Lars Anders Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Bernt Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Björn Morgan som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Sjöberg, Jörn Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Per-Arne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotStrid, Jan-Kåre som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB på telefon 0672-412100.

Bolaget skall bedriva montage av elektronisk utrustning samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget handlar även med värdepapper.

Idag är Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB av bolagstypen Aktiebolag.

Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Gäddede Elektronik Aktiebolag, GELAB har 556220-3421 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.