Jämtlands Värme Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Jämtlands Värme Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Jämtlands Värme Aktiebolag finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jämtlands Värme Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jämtlands Värme Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jämtlands Värme Aktiebolag har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jämtlands Värme Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 8, 833 35, Strömsund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0670-16100.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jämtlands Värme Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jämtlands Värme Aktiebolag har idag 556220-1615 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Per Torbjörn i förening med en av -Espmark, Erik Anders Göran -Oskarsson, Per Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Jämtlands Värme Aktiebolag

Bolaget skall producera, distribuera och sälja fjärrvärme, förvalta egna och arrenderade anläggningar, bedriva övrig härmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fast och lös egendom.

I Jämtlands Värme Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Per Torbjörn som är född 1945 och har titeln Extern VD, Espmark, Erik Anders Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Gudrun som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, O'Connell Andersson, Siv Irene som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Per Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotBergqvist, Maj-Britt Minéa som är född 1950 och har titeln Suppleant, Engholm, Bo Lennart som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rönngren, Jan Åke Torsten som är född 1957 och har titeln SuppleantSandström, Hans Ola som är född 1957 och har titeln SuppleantSjölén, Ulf Runo som är född 1953 och har titeln SuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorLarsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantMattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln HuvudansvarigrevisorRagnvaldsson, Per Ronald som är född 1940 och har titeln LekmannarevisorSundkvist, Jens Patrik som är född 1981 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.