Hotings El Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Hotings El Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Hotings El Aktiebolag finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hotings El Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hotings El Aktiebolag har haft sedan 2008-03-06. Hotings El Aktiebolag har funnits sedan och 2008-03-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hotings El Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsg. 7, 830 80, Hoting men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0671-10770.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hotings El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hotings El Aktiebolag har idag 556198-8790 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hotings El Aktiebolag

Bolaget skall utföra elinstallationer samt detaljhandel med hemelektronik samt därmed förenlig verksamhet.

I Hotings El Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bok, Hans Erik Tommy som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Per Lennart som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsén, Jens Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .