Strömsunds Bildemontering Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall utföra bärgning, reparationer, skrotning av bilar, kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Strömsunds Bildemontering Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Strömsunds Bildemontering Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1976-11-23 så skapades Strömsunds Bildemontering Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Strömsunds Bildemontering Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Strömsunds Bildemontering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556193-7946 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömsund.

Just nu är Strömsunds Bildemontering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Strömsunds Bildemontering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0670-611780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Strömsunds Bildemontering Aktiebolag är Finn, Per Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Finn, Anna Synnöve som är född 1951 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .