Lamineringsteknik i Hammerdal AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva snickeriverksamhet konsultverksamhet inom förtagsledning och företagsutveckling avseende administration och produktion med inriktning på tillverkningsindustri samt förvaltning av fast och lös egendom och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lamineringsteknik i Hammerdal AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Lamineringsteknik i Hammerdal AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1973-04-10 så skapades Lamineringsteknik i Hammerdal AB och bolaget är har F-skattsedel Lamineringsteknik i Hammerdal AB har haft det sedan 2004-09-23.

Lamineringsteknik i Hammerdal AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-12

556179-4230 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömsund.

Just nu är Lamineringsteknik i Hammerdal AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Lamineringsteknik i Hammerdal AB så går det att nå dem via telefon på 0644-10892 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lamineringsteknik i Hammerdal AB är Stillesjö, Frank Sievert Holger som är född 1951 och har titeln VD, Stillesjö, Frank Sievert Holger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernström, Per Sakarias som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Stig Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Sven Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .