Jemt Invest AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Jemt Invest AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Jemt Invest AB är ett av dem. Statusen för Jemt Invest AB är att Bolaget är aktivt.

Jemt Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 1972-09-06. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Jemt Invest AB ska trivas.

Jemt Invest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet samt bilhandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jemt Invest AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Jemt Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Jemt Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-611035.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jemt Invest AB är Roos, Einar Valdemar som är född 1960 och har titeln VD, Roos, Einar Valdemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Annalena Christina Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Jemt Invest AB har 556168-9125 som sitt organisationsnummer.