JB Våfflan Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Aktiebolag som heter JB Våfflan Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar JB Våfflan Aktiebolag i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1970-12-15 så har JB Våfflan Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är JB Våfflan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med JB Våfflan Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Transportg. 3, 833 36, Strömsund. Vi ni istället prata med JB Våfflan Aktiebolag så kan ni göra det på 0670-12015.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av livsmedelsprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hoffman, Carsten som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Osmundsen, Tor Agner som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aalhuizen, John Patrick som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingela Kristina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Åkeborg, Jan Daniel som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hoffman, Carsten i förening med en av -ledamöterna Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

JB Våfflan Aktiebolag har 556142-5272 som sitt organisationsnummer.