Stjerna Gård Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruk och boskapsskötsel, skogsavverkningsrörelse, sågverksrörelse, entreprenadverksamhet inom jord- och skogsbruk, konsultverksamhet avseende ekonomi, juridik och redovisning, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stjerna Gård Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Stjerna Gård Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1970-12-09 så skapades Stjerna Gård Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Stjerna Gård Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Stjerna Gård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1970-01-01

556142-2824 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömsund.

Just nu är Stjerna Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Stjerna Gård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0644-40050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stjerna Gård Aktiebolag är Svensson, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Lisa som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .