Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad

Jämtlands län

Information

Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till Lövbergav. 22, 833 33, Strömsund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0670-611015.

Strömsund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad har idag 556114-6027 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elverum, Kjell-Åke är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad

Bolaget skall regummera och försälja fordonsdäck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Ollanders Vulkverkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elverum, Kjell-Åke som är född 1950 och har titeln VD, Elverum, Kjell-Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hornbrink, Berne Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Elverum, Åke Henrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Öman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.