Perssons Persienner och Markiser

Jämtlands län

Information

Perssons Persienner och Markiser är en verksamhet som finns i Strömsund. I Perssons Persienner och Markiser finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Kurt Reidar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Perssons Persienner och Markiser så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Perssons Persienner och Markiser på telefon 0670-12864.

Försäljning och reparationer av persienner och markiser.

Idag är Perssons Persienner och Markiser av bolagstypen Enskild firma.

Perssons Persienner och Markiser är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Perssons Persienner och Markiser innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Perssons Persienner och Markiser är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Perssons Persienner och Markiser så är det följande:

Perssons Persienner och Markiser har 550609-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.