Mårtenssons VVS-service

Jämtlands län

Information

550111-XXXX är organisationsnummer för företaget Mårtenssons VVS-service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mårtenssons VVS-service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Mårtenssons VVS-service finns i.

Mårtenssons VVS-service har varit registrerat sedan 1989-02-27 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mårtenssons VVS-service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Mårtenssons VVS-service är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Mårtenssons VVS-service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mårtenssons VVS-service så kan ni göra det på telefon genom 0671-51040 eller genom brev på följande adress:

Montering, service och reparation inom VVS-branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Mårtenssons VVS-service och det är Mårtensson, Lars Gunnar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,