Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult

Jämtlands län

Information

Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult är ett företag som finns i Strömsund. I Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Anders Torbjörn som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult på telefon 0624-10008.

Borrnings- och sprängningsarbeten. Ledning av anläggningsarbeten i anslutning till sprängning och vägarbeten. Konsultativ verksam- het och ledning av bärgningsarbeten. Konsultverksamhet och råd- givning avseende utbildning och organisation inom kommuner och företag.

Idag är Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult av bolagstypen Enskild firma.

Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult så är det följande:

Sunnansjö Spräng och Bärgningskonsult har 540228-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.