Sundströms Optik

Jämtlands län

Information

540208-XXXX är organisationsnummer för företaget Sundströms Optik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sundströms Optik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Sundströms Optik finns i.

Sundströms Optik har varit registrerat sedan 1982-03-22 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sundströms Optik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-12.

Sundströms Optik är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Sundströms Optik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sundströms Optik så kan ni göra det på telefon genom 070-6061459 eller genom brev på följande adress:

Optik m m.

Det finns olika personer som har en koppling med Sundströms Optik och det är Sundström, Dan Birger som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,