Orrnäs Basalist

Jämtlands län

Information

530416-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Orrnäs Basalist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Orrnäs Basalist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Orrnäs Basalist finns i.

Orrnäs Basalist har varit registrerat sedan 1998-06-25 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Orrnäs Basalist så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Orrnäs Basalist är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Orrnäs Basalist är följande:

Vill ni komma i kontakt med Orrnäs Basalist så kan ni göra det på telefon genom 0624-20223 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av träprodukter såsom lastpallar och därmed förenliga produkter samt försäljning av arbetstjänster inom skogsbruksområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Orrnäs Basalist och det är Bryntesson, Klas Urban som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,