Espnäs Skogsfrakt

Jämtlands län

Information

530123-XXXX är organisationsnummer för bolaget Espnäs Skogsfrakt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Espnäs Skogsfrakt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Espnäs Skogsfrakt finns i.

Espnäs Skogsfrakt har varit registrerat sedan 1982-07-05 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Espnäs Skogsfrakt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Espnäs Skogsfrakt är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Espnäs Skogsfrakt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Espnäs Skogsfrakt så kan ni göra det på telefon genom 0670-35036 eller genom brev på följande adress:

Timmertransporter med skogstraktor.

Det finns olika personer som har en koppling med Espnäs Skogsfrakt och det är Sjölin, Sven-Erik Folke som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,