Cavity Fixing

Jämtlands län

Information

521223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Cavity Fixing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cavity Fixing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Cavity Fixing finns i.

Cavity Fixing har varit registrerat sedan 2004-04-20 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cavity Fixing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-28.

Cavity Fixing är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Cavity Fixing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cavity Fixing så kan ni göra det på telefon genom 0671-22155 eller genom brev på följande adress:

Företaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med fästtekniska element, bedriva verkstadsindustri och mekaniskindustri även delar, installation, reparation och service.

Det finns olika personer som har en koppling med Cavity Fixing och det är Eriksson, Karl Håkan som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,