Harbäckens Svets och Smide

Jämtlands län

Information

520715-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Harbäckens Svets och Smide. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harbäckens Svets och Smide är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Harbäckens Svets och Smide finns i.

Harbäckens Svets och Smide har varit registrerat sedan 1995-05-23 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Harbäckens Svets och Smide så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Harbäckens Svets och Smide är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Harbäckens Svets och Smide är följande:

Vill ni komma i kontakt med Harbäckens Svets och Smide så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Svetsning och reparation av Vägverkets utrustning samt nytillverkning av delar till dito, samt försäljning av reservdelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Harbäckens Svets och Smide och det är Danielsson, Lars Erik som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,