Maskin och Fritid i Hammerdal

Jämtlands län

Information

520416-XXXX är organisationsnummer för bolaget Maskin och Fritid i Hammerdal. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskin och Fritid i Hammerdal är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Maskin och Fritid i Hammerdal finns i.

Maskin och Fritid i Hammerdal har varit registrerat sedan 1996-03-19 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskin och Fritid i Hammerdal så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Maskin och Fritid i Hammerdal är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Maskin och Fritid i Hammerdal är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maskin och Fritid i Hammerdal så kan ni göra det på telefon genom 063-149174 eller genom brev på följande adress:

Handel med maskiner, företrädesvis begagnade lantbruksmaskiner, nya och begagnade snöskotrar, terrängfordon, gräsklippare och båtmotorer samt handel med fritidsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskin och Fritid i Hammerdal och det är Jönsson, Stig Arne som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,