STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK

Jämtlands län

Information

511029-XXXX är organisationsnummer för verksamheten STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK finns i.

STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK har varit registrerat sedan 1981-06-15 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1985-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK så kan ni göra det på telefon genom 0670-13280 eller genom brev på följande adress:

Sjukvårdande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med STRÖMSUNDS SJUKGYMNASTIK och det är Persson, Anna Märta Irene som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,