Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen

Jämtlands län

Information

510419-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen finns i.

Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen har varit registrerat sedan 2005-06-29 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Gårdsturism och jaktpaketsförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bomyra Jakt och Fritid i Tåsjödalen och det är Kämpe Pålsson, Barbro Maria som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,