Tages bokföringsbyrå

Jämtlands län

Information

501206-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tages bokföringsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tages bokföringsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Tages bokföringsbyrå finns i.

Tages bokföringsbyrå har varit registrerat sedan 1995-12-06 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tages bokföringsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tages bokföringsbyrå är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Tages bokföringsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tages bokföringsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0670-32055 eller genom brev på följande adress:

Bokföringsarbeten, deklarationer och skatterådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Tages bokföringsbyrå och det är Zakrisson, Per Tage som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,