Evald Persson Åkeri

Jämtlands län

Information

500401-XXXX är organisationsnummer för företaget Evald Persson Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Evald Persson Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Evald Persson Åkeri finns i.

Evald Persson Åkeri har varit registrerat sedan 1980-02-04 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Evald Persson Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Evald Persson Åkeri är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Evald Persson Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Evald Persson Åkeri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Godstransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Evald Persson Åkeri och det är Persson, Karl-Evald som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,