Fjälltoltans ateljé

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och Fjälltoltans ateljé är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fjälltoltans ateljé är ett av dem. Statusen för Fjälltoltans ateljé är att Bolaget är aktivt.

Fjälltoltans ateljé är ett Enskild firma och skapades 1992-04-06. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fjälltoltans ateljé ska trivas.

Fjälltoltans ateljé är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med och tillverkning av dockor och konsthantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fjälltoltans ateljé är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Fjälltoltans ateljé och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Fjälltoltans ateljé så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0624-31040.

.

De som är på något sätt har med Fjälltoltans ateljé är Johansson, Karin Elisabeth som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fjälltoltans ateljé har 500326-XXXX som sitt organisationsnummer.