Mon Paradise

Jämtlands län

Information

481218-XXXX är organisationsnummer för företaget Mon Paradise. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mon Paradise är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Mon Paradise finns i.

Mon Paradise har varit registrerat sedan 2002-12-10 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mon Paradise så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

Mon Paradise är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Mon Paradise är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mon Paradise så kan ni göra det på telefon genom 0671-21126 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av glas, porslin och trähantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Mon Paradise och det är Bjurström Eriksson, Berit Karin som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,