Håxås snickeri, möbler och slöjd

Jämtlands län

Information

Håxås snickeri, möbler och slöjd hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Håxås snickeri, möbler och slöjd finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Håxås snickeri, möbler och slöjd tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Håxås snickeri, möbler och slöjd har haft sedan 1997-01-01. Håxås snickeri, möbler och slöjd har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Håxås snickeri, möbler och slöjd så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7495563.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Håxås snickeri, möbler och slöjd har idag 480722-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Håxås snickeri, möbler och slöjd

Snickeriverksamhet, möbel- och slöjdtillverkning.

I Håxås snickeri, möbler och slöjd så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Leif Ingvar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, Jonsson, Marianne Leonore som är född 1947 och har titeln Prokurist, .