BoForest

Jämtlands län

Information

480307-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BoForest. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BoForest är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som BoForest finns i.

BoForest har varit registrerat sedan 2006-05-23 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för BoForest så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

BoForest är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för BoForest är följande:

Vill ni komma i kontakt med BoForest så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av maskiner för skogsavverkning och markarbeten samt kringutrustning som avses för dessa maskiner. Handel med reservdelar och tillbehör till maskiner och fordon såsom bilar, gräsklippare och entreprenadmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med BoForest och det är Fredriksson, Bo Olof Anton som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,