Live Stil i Hoting

Jämtlands län

Information

470924-XXXX är organisationsnummer för bolaget Live Stil i Hoting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Live Stil i Hoting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Live Stil i Hoting finns i.

Live Stil i Hoting har varit registrerat sedan 2007-02-21 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Live Stil i Hoting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-18.

Live Stil i Hoting är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Live Stil i Hoting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Live Stil i Hoting så kan ni göra det på telefon genom 070-6925547 eller genom brev på följande adress:

Handel med hem och fritidsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Live Stil i Hoting och det är Sehlberg, Bror Helge som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,