Jonsgard

Jämtlands län

Information

470406-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jonsgard. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonsgard är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Jonsgard finns i.

Jonsgard har varit registrerat sedan 1975-11-03 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonsgard så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Jonsgard är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Jonsgard är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonsgard så kan ni göra det på telefon genom 070-3124046 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom kvalitetsrevision och verksamhetsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonsgard och det är Jönsson, Alf Jan Olof som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,