KONTORSSERVICE I HOTING

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och KONTORSSERVICE I HOTING är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och KONTORSSERVICE I HOTING är ett av dem. Statusen för KONTORSSERVICE I HOTING är att Bolaget är aktivt.

KONTORSSERVICE I HOTING är ett Enskild firma och skapades 1992-11-30. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som KONTORSSERVICE I HOTING ska trivas.

KONTORSSERVICE I HOTING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bokföring, administration, dataregistrering, köp och försäljning av kontorsmateriel och -maskiner samt städutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KONTORSSERVICE I HOTING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är KONTORSSERVICE I HOTING och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med KONTORSSERVICE I HOTING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0671-40074.

.

De som är på något sätt har med KONTORSSERVICE I HOTING är Eriksson, Maj-Britt som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KONTORSSERVICE I HOTING har 460624-XXXX som sitt organisationsnummer.