Dianas Damfrisering

Jämtlands län

Information

Dianas Damfrisering hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Dianas Damfrisering finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Dianas Damfrisering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Dianas Damfrisering har haft sedan 1994-01-01. Dianas Damfrisering har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dianas Damfrisering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0624-10517.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Dianas Damfrisering har idag 460114-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dianas Damfrisering

Damfrisering och försäljning av kosmetika.

I Dianas Damfrisering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strömqvist, Diana Margareta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .