Kenneth Gjersvolds Byggservice

Jämtlands län

Information

451108-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kenneth Gjersvolds Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kenneth Gjersvolds Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Kenneth Gjersvolds Byggservice finns i.

Kenneth Gjersvolds Byggservice har varit registrerat sedan 1992-02-24 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kenneth Gjersvolds Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Kenneth Gjersvolds Byggservice är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Kenneth Gjersvolds Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kenneth Gjersvolds Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 070-3388283 eller genom brev på följande adress:

Nybyggnader, reparationer och försäkringsskador inom bygg- branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Kenneth Gjersvolds Byggservice och det är Gjersvold, Olof Kenneth som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,