Strömsunds Industriservice

Jämtlands län

Information

Strömsunds Industriservice hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Strömsunds Industriservice finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Strömsunds Industriservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Strömsunds Industriservice har haft sedan 1994-01-01. Strömsunds Industriservice har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Strömsunds Industriservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0670-611300.

Strömsund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Strömsunds Industriservice har idag 450604-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Strömsunds Industriservice

Installationer, reparationer och service av industrimaskiner, konsult- och konstruktionsuppdrag för produktionsindustrin samt försäljning av industriförnödenheter.

I Strömsunds Industriservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Håkansson, Hans Sören som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .