Taxi Jormvattnet

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och Taxi Jormvattnet är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Taxi Jormvattnet är ett av dem. Statusen för Taxi Jormvattnet är att Bolaget är aktivt.

Taxi Jormvattnet är ett Enskild firma och skapades 2000-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Taxi Jormvattnet ska trivas.

Taxi Jormvattnet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Taxiservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taxi Jormvattnet är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är Taxi Jormvattnet och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Taxi Jormvattnet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0672-20153.

.

De som är på något sätt har med Taxi Jormvattnet är Jonsson, Lennart som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Taxi Jormvattnet har 441112-XXXX som sitt organisationsnummer.