Jämt-Kontroll W Edwardsson

Jämtlands län

Information

420509-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jämt-Kontroll W Edwardsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jämt-Kontroll W Edwardsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Jämt-Kontroll W Edwardsson finns i.

Jämt-Kontroll W Edwardsson har varit registrerat sedan 1990-01-16 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jämt-Kontroll W Edwardsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Jämt-Kontroll W Edwardsson är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Jämt-Kontroll W Edwardsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jämt-Kontroll W Edwardsson så kan ni göra det på telefon genom 0644-10802 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom målning och ytskydd, kontroll, besiktning. Upp- rättande av manualer och förfrågningsunderlag. Utbildning genom kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jämt-Kontroll W Edwardsson och det är Edvardsson, Ernst Vilhelm som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,