I-P Färgentreprenad

Jämtlands län

Information

I-P Färgentreprenad hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där I-P Färgentreprenad finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. I-P Färgentreprenad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket I-P Färgentreprenad har haft sedan 2001-06-06. I-P Färgentreprenad har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till I-P Färgentreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0644-71081.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

I-P Färgentreprenad har idag 390403-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för I-P Färgentreprenad

Måleri och tapetsering.

I I-P Färgentreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Per Ivan Daniel som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .