Bure Berglunds Byggservice

Jämtlands län

Information

381013-XXXX är organisationsnummer för företaget Bure Berglunds Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bure Berglunds Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Bure Berglunds Byggservice finns i.

Bure Berglunds Byggservice har varit registrerat sedan 1996-08-12 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bure Berglunds Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bure Berglunds Byggservice är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Bure Berglunds Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bure Berglunds Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 010-3352514 eller genom brev på följande adress:

Husbyggnad.

Det finns olika personer som har en koppling med Bure Berglunds Byggservice och det är Berglund, Isak Bure Leander som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,