Stiernas Redovisningsbyrå

Jämtlands län

Information

Stiernas Redovisningsbyrå hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Stiernas Redovisningsbyrå finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Stiernas Redovisningsbyrå tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Stiernas Redovisningsbyrå har haft sedan 1994-01-01. Stiernas Redovisningsbyrå har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stiernas Redovisningsbyrå så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0644-40042.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Stiernas Redovisningsbyrå har idag 361019-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stiernas Redovisningsbyrå

Redovisningskonsultationer, bokslut och deklarationer, data- tjänster, kopieringar, bouppteckningar och arvskiften, fastig- hetsöverlåtelser.

I Stiernas Redovisningsbyrå så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stjerna, Jonas Åke som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .