LAGFAST-SERVICE

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och LAGFAST-SERVICE är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och LAGFAST-SERVICE är ett av dem. Statusen för LAGFAST-SERVICE är att Bolaget är aktivt.

LAGFAST-SERVICE är ett Enskild firma och skapades 1993-10-22. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som LAGFAST-SERVICE ska trivas.

LAGFAST-SERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Service och förebyggande underhåll av tekniska installationer i fastigheter, sjukhus, skolor, industrier, värmeanläggningar, storkök m m. Konsultverksamhet inom maskinteknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LAGFAST-SERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är LAGFAST-SERVICE och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med LAGFAST-SERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-21105.

.

De som är på något sätt har med LAGFAST-SERVICE är Gustafsson, Lars Arno som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LAGFAST-SERVICE har 360708-XXXX som sitt organisationsnummer.