Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Enskild firma som heter Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren. Det finns flera verksamheter som liknar Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jämtlands län.

Sedan 1994-06-13 så har Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren och det finns fler verksamheter som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren så kan ni göra det på 0670-12630.

Produktutveckling inom verkstadsindustrin.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sundeman, Björn Börje som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Måttbandsfabrikanten KORREKT Verktygsformaren har 350830-XXXX som sitt organisationsnummer.