Håkans Foto, Håkan Hopstadius

Jämtlands län

Information

350531-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Håkans Foto, Håkan Hopstadius. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkans Foto, Håkan Hopstadius är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Håkans Foto, Håkan Hopstadius finns i.

Håkans Foto, Håkan Hopstadius har varit registrerat sedan 1957-10-19 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkans Foto, Håkan Hopstadius så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Håkans Foto, Håkan Hopstadius är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Håkans Foto, Håkan Hopstadius är följande:

Vill ni komma i kontakt med Håkans Foto, Håkan Hopstadius så kan ni göra det på telefon genom 0671-713740 eller genom brev på följande adress:

Handelsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkans Foto, Håkan Hopstadius och det är Hopstadius, Anders Håkan som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,