Knut Erik Lindbergs åkeri

Jämtlands län

Information

320528-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Knut Erik Lindbergs åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Knut Erik Lindbergs åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Knut Erik Lindbergs åkeri finns i.

Knut Erik Lindbergs åkeri har varit registrerat sedan 1985-10-14 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Knut Erik Lindbergs åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

Knut Erik Lindbergs åkeri är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Knut Erik Lindbergs åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Knut Erik Lindbergs åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0624-20056 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Knut Erik Lindbergs åkeri och det är Lindberg, Knut Erik som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma,