'Inland' Postorder

Jämtlands län

Information

300616-XXXX är organisationsnummer för verksamheten 'Inland' Postorder. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som 'Inland' Postorder är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som 'Inland' Postorder finns i.

'Inland' Postorder har varit registrerat sedan 1982-02-15 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för 'Inland' Postorder så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

'Inland' Postorder är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för 'Inland' Postorder är följande:

Vill ni komma i kontakt med 'Inland' Postorder så kan ni göra det på telefon genom 0644-20009 eller genom brev på följande adress:

Handel med hemslöjdsalster och träprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med 'Inland' Postorder och det är Stjernström Fredriksson, Brita Margareta som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,