Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag är en verksamhet som finns i Strömsund. I Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edin, Erik Börje som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Edin, Eva Harriet som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag på telefon 0644-10249.

Kioskrörelse samt försäljning av byggnadsmaterial, färg och därmed liknande artiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Lillkiosken Harriet o Börje Handelsbolag har 992000-5890 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.