Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri

Jämtlands län

Information

992000-2061 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömsund som är den kommunen som Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri finns i.

Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri har varit registrerat sedan 1970-12-11 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri så kan ni göra det på telefon genom 0672-22052 eller genom brev på följande adress:
Viken 200, 830 90, Gäddede

Tunnbrödsbageri.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Maud och Olof Erikssons Tunnbrödsbageri och det är Eriksson, Erik Olof som är född 1929 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Syster Maud som är född 1938 och har titeln Bolagsman,